Indtast din søgning
 

Persondatapolitik:

Privatlivspolitik – indsamling & anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt:

I forbindelse med køb hos By Dürke vil du indtaste en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger
  • Tøjstørrelse

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, samt fremadrettet, så du lettere kan handle ved os en anden gang.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke:

Hvis du har sat kryds i Ja boksen ”Vilkår & Betingelser” ved betaling af din ordre, så har du accepteret Handelsbetingelserne, hvor Persondatapolitik har indskrevet, at ByDürke må gemme ovenstående personoplysninger til fremtidig handler”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant.

Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ønsker at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at skrive til vores mail: kundeservice@bydurke.dk.

Datasikkerhed:

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger Stripe. Vi har indgået databehandleraftaler med denne databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

By Dürke
CVR-nr. 39633280

Kildebrogårdsvej 11T, 1.th

4622 Havdrup

Tlf.: +45 26702211

E-mail: Kundeservice@bydurke.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger vil blive slettet 6 måneder efter seneste køb.

Hvis du ønsker at klage over By Dürke’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail:dt@datatilsynet.dk.

@bydurke på instagram